Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Izabella

Laji

Koira

Koko

Ikä

7/2011

Sukupuoli

narttu, sterkattu

Paikkakunta

Romaniassa, Adinan tarhalla

Luonne

lekkisä, ystävällinen ja lempeä

Izabella on ihmisten hylkäämä 11-vuotias koira, joka etsii rakastavaa ja pysyvää kotia. Hän painaa enintään 4 kiloa ja yksi hänen silmistään ei näe hyvin, mutta toinen silmä on terve ja antaa hänelle erinomaisen näön. Tämä seikka ei kuitenkaan estä häntä olemasta elämäniloinen, erittäin ystävällinen ja leikkisä koira.

Izabella rakastaa ihmisten huomiota ja erityisesti lasten kanssa seurustelemista, mikä tekee hänestä täydellisen kumppanin luonnossa kävelyille.

Hän on myös ihanteellinen kumppani matkoille, sillä hän on luottavainen ja optimistinen koira. Vaikka hän onkin kokenut vaikeita hetkiä, Izabella on iloinen ja täynnä energiaa, ja ansaitsee elää loppuelämänsä rakastavassa ja pysyvässä perheessä.

Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Izabella saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Izabella on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email