Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Ica

Laji

Koira

Koko

Ikä

09/2021

Sukupuoli

narttu, sterkattu

Paikkakunta

Romaniassa, Adinan tarhalla

Luonne

leikkisä, kiltti ja ystävällinen

Hei! Olen iloinen ja hauska kaveri Romaniasta, ja kaverit kutsuvat minua Icaksi. Se on lyhenne Jucaricasta, joka tarkoittaa romanian kielellä lelua. Ihmiset jotka minut pelastivat kuvaavatkin minua juuri sellaiseksi, koska rakastan leikkiä sekä koirien että ihmisten kanssa! Varsinkin pikkuihmiset ovat minusta mitä ihanimpia, ja lapsethan rakastavat leluja.  Ja vähän kuten leluilla, niin luulen että myös minun tarkoitukseni täällä maan päällä onkin tarjota vain rakkautta, valoa, hellyyttä ja hauskoja hetkiä sille perheelle, joka minut adoptoisi.

Minut löysi maailman suurisydämisin mies, Ionel. Hän pelasti minut metsän laidasta keskellä kylmää talvea oman onneni nojasta. Olin nälkäinen, kylmissäni ja kauhuissani. Väsymyksestä nääntyneenä pelkäsin kaikkea ympärilläni; autoja, eläimiä ja ihmisiä. Kultainen Ionel ei kuitenkaan voinut jättää minua siihen yksin, vaan kantoi minut kotiinsa ja hoivasi kuntoon perheensä kanssa. Niin minä päädyin tänne Adinan tarhalle jossa sain toipua kultaisten ihmisten rakkauden suojissa. Alun pelokkuuden jälkeen minusta kuoriutui mahtavan leikkisä tyyppi, joka rakastaa pomppimista, yhdessä touhuamista ja tietysti hellimistä.

Täällä Vulcanassa on ollut mahtavaa ja turvallista asustaa, mutta en voi jäädä näiden ihmisten armeliaisuuden varaan loppuiäkseni, tietenkään. Minua on täällä rakastettu ja hoivattu suurimmalla rakkaudella mitä sydämellään voi antaa, ja nyt alkaa olla minun aikani jatkaa matkaani ja levittää tätä samaa rakkautta ympärilleni.

Olen vasta 1-vuotias joten minun kanssani saisit viettää vielä koko pitkän elämäni. Ja vaikka olen pienikokoinen niin lupaan että sitäkin suuremmin kirkastaisin yhteisen tulevaisuutemme. En malta odottaa että tapaan uuden perheeni, otathan pian yhteyttä tännepäin!

Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Jucarica saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Jucarica on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email