Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Gloria

Laji

Koira

Koko

keskikokoinen

Ikä

04/2018

Sukupuoli

narttu, sterkattu

Paikkakunta

Romaniassa, Adinan tarhalla

Luonne

kaunis, hieman ujo alussa mutta lempeä tyttö

Romanialainen eläinsuojelija Adina ja hänen ylläpitämänsä Vulcanan koiratarha ovat Adinan Enkeleiden pääyhteistyökumppaneista. Tällä hetkellä heidän oman luona asuu jatkuvasti yli 90 pelastettua koiraa, jotka osa niistä odottavat oman kodin löytymistä. Adina Olteanu ja hänen perheensä ovat yksi näistä eläinsuojelijoista, jotka ovat omistaneet elämänsä hylättyjen koirien auttamiselle.

“Moikka taas! Tässä me ollaan: Victoria, Regina, Suzy, ja Gloria. Me kaikki etsitään omia koteja. Siskomme Crystal on jo päässyt omaan kotiinsa Suomeen. Me ollaan kasvettu jo näin isoiksi! Adinan luona ollaan opeteltu monia juttuja, kuten sosiaalista elämää ja ihmiskontakteja. Käytiin myös eläinlääkärin luona, siellä saatiin sellaiset piikit, jotka sattui vähän. Ollaan jouduttu myös syömään inhottavan makuista ainetta, matolääkkeeksi sitä kai sanottiin. Mutta nyt me kuulemma oltaisiin valmiita etsimään omia koteja, jee!

Luonteeltaan me kaikki ollaan ystävällisiä, temperamenttisia, sosiaalisia ja annamme ja tykkäämme myös saada paljon rakkautta. Meidän ulkonäöstämme ei tarvitse sanoa mitään, näettehän te kuvista kuinka suloisia ja kauniita me ollaan. Olisiko sinulla jonkun meidän mentävä aukko sydämessä ja kodissa?”.

Päivitetty: 03.05.2018

Kuulumisia Ionelin eilen löytämästä koiraperheestä ja kummiasiaa: virheellisesti ilmoitimme eilen, että pentuja olisi kuusi, mutta tänään varmistui, että pentuja onkin viisi. Ionel kävi tänään tarkastamassa emon ja pentujen tilanteen ja vei samalla ruokaa. Kaikki olivat kunnossa ja voivat hyvin. Ionel yritti tehdä lähempää tuttavuutta myös emon kanssa, mutta tämä vaatii vähän aikaa.

Ihanaa, kun ihmiset olivat valmiita auttamaan tätä perhettä. Eilen kerroimme, että rahan kanssa on tiukkaa. Adina kuitenkin kovasti haluaisi pelastaa koko perheen, joten kysyisimme siis teiltä: löytyisikö täältä ihmisiä, jotka haluaisivat ja pystyisivät sitoutumaan pentueen kummeiksi nyt ja jatkossa? Kummiksi ryhtymällä kustantaisi yhden pennun kulut joka kuukausi. Adinalle tulisi perheestä kuusi nälkäistä kuonoa ruokittavaksi, joten tukea tarvittaisiin pidempi aikaisesti. Olisi mahtavaa, jos jokaiselle pennulle löytyisi oma kummi.

Päivitetty: 02.05.2018

Tänään taas tällainen päivä: Ionel löysi emon ja sen kuusi pientä pentua tänään keskeltä vaarallista autotietä. Ionel siirsi perheen heti turvallisempaan paikkaan, lähelle metsän reunaa ja rakensi niille suojan. Emo kuitenkin hakeutuu vaaralliselle tielle yhä uudelleen.

Adina ja Ionel haluaisivat tietenkin ottaa koko perheen turvaan, mutta tarha on todella täynnä koiria, noin 90 koiraa, ja rahasta on tiukkaa. Ionel yrittää kuitenkin joka päivä päästä ruokkimaan tätä perhettä. Mikäli olet kiinnostunut Victoriasta, lähetäthän adoptiohakemuksen

Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Victoria saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Victoria on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email