Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Gabriel

Laji

Koira

Koko

Keskiskokoinen

Ikä

08/2019

Sukupuoli

Uros, sterkattu

Paikkakunta

Suomessa

Luonne

Kiltti, seurallinen ja fiksu

Gabriel on arviolta noin 3 vuoden ikäinen, keskikokoinen ja sirorakenteinen koirapoika. Se pääsi Vulcanaan toukokuun lopulla, kun Adinan poika Edi löysi ja pelasti sen vilkasliikenteisen tien varrelta. Gabriel oli löydettäessä luurangonlaiha, mutta silti täynnä iloa ja ystävällisyyttä. Vulcanassa Gabriel on hyvin toipunut aiemman elämänsä koettelemuksista ja on nyt valmis matkaamaan omaan kotiin.

Gabriel on todella hurmaava luonne: se on ystävällinen, seurallinen ja leikkisä. Se rakastaa rapsutuksia ja on aina Adinan perheen tullessa kotiin vastassa heitä häntä heiluen. Gabriel tulee tarhalla toimeen kaikenlaisten koirien kanssa, mutta arastaa kuitenkin isompia koiria.

Gabrielin tulevassa kodissa voisi olla lapsia ja vaikkapa toinen karvakuono. Reippaalle Gabrielielille oma piha olisi varmasti parempi vaihtoehto kuin kerrostalo.

Jos Gabriel kuullostaa juuri siltä koiraystävältä, jota olet etsinyt, laitathan meille adoptiohakemuksen kiitos.

Päivitetty: 26.05.2021 – Katujen kultainen Gabriel ❤

Adinan pojan Edin eläinsuojelu-anturin herkät sensorit hälyttivät taas tänään, kun Edi oli käymässä naapurikylässä isovanhemmillaan: vilkkaan tien varressa seisoi hämmentyneen oloinen, lähes luurangonlaiha koira.

Edi pysäytti auton tien varteen ja lähestyi koiraa mukanaan ruokapurkki, joita kunnon eläinsuojelijalla aina täytyy löytyä auton varustuksista. Koira tervehti Ediä iloisena, mutta oli kuitenkin joka hetki varuillaan – sillä epäilemättä oli omat painavat syynsä varoa ihmistä.
Nopeasti koira kuitenkin voitti pelkonsa ja onnellisena, häntä vimmatusti heiluen ahmi Edin tarjoaman ruoan. Sitten taas pelko voitti, ja se perääntyi kauemmas. Edin sydämen se oli kuitenkin jo ehtinyt voittaa. Edillä ollut kuitenkaan juuri nyt mahdollista ottaa koiraa autoon, mutta hänen ajatuksensa pyörivät tässä selvästi niin hyväluontoisessa koirassa koko isovanhemmilla vierailunsa ajan.

Paluumatkalla koiraa ei kuitenkaan näkynyt. Edi haluaisi kuitenkin niin kovasti pelastaa tämän kohtaamansa nälkiintyneen koiran, jonka silmistä kuitenkin kaikesta kokemastaan huolimatta pilkisti lämpö ja toivo. Hän on valmis heti huomenna aamulla lähtemään etsimään tätä yksinäistä, jota hän mielessään jo kutsui nimellä Gabriel.

Siihen hän tarvitsisi jälleen meidän apuamme, sillä kultainenkin uusi tulokas Vulcanaan olisi taas yksi nälkäinen suu ruokittavaksi. Lisäksi Gabriel tulisi tarvitsemaan ainakin jonkin verran eläinlääkärin apua, jo pelkästään sitä vielä nyt piinaavien punkkien ja muiden loisien hävittämiseksi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email