Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Flory

Laji

Koira

Koko

Pienikokoinen

Ikä

07/2020

Sukupuoli

Narttu, sterkattu

Paikkakunta

Suomessa

Luonne

Iloinen, reipas ja hyväluontoinen

Tämä ihana karvakuono Flory etsii nyt omaa rakastavaa kotia. Flory on tullut tarhalle siskonsa ja veljensä kanssa (Kerttu ja Aladin) viime vuonna. Luonteeltaan tyttö on erittäin ystävällinen, iloinen ja aktiivinen. Flory rakastaa myös huomiota, koko: pienikokoinen (45 cm) ja jalan korkeus 25 cm.

Päivitetty: 30.10.2020

Kerroimme lokakuun alussa kolmesta pienestä, hylätystä koiranpennusta, jotka vanha eläinrakas mummo oli tuonut Adinan perheen portille toivoen, että ne saisivat Adinan avulla mahdollisuutensa elämään. Pentuset ovat nyt saaneet muutaman viikon elää huolehdittuina ja hellittyinä Vulcanassa. Ne ovat virkistyneet silmissä ja alkavat olla jo kuin mitkä tahansa pikku koiranpennut: iloisia, energisiä pikku riiviöitä.

MUTTA: jotain tärkeää niiltä kuitenkin vielä puuttuu! Jokainen näistä kolmesta pikkuisesta tarvitsisi ikioman nimen ja oman kummin, jonka tuella niiden ruokakupit saataisiin täytettyä. Omien kummien apu olisi varsinkin nyt korvaamatonta, kun Vulcanaan on pienellä ajalla pelastettu monta hädänalaista koiraa.

Haluaisitko sinä ryhtyä kummiksi jollekin näistä pennuista ja ehdottaa kummipennullesi nimeä? Siinä tapauksessa laitathan yksityisviestin meille kiitos.

Päivitetty: 9.10.2020

09.10.2020 – Kolme Muskettis…. eipäs kun kolme koiranpentua korissa!

Kuvan vanha rouva on asioinut Adinan portilla aiemminkin. Noin 5,5 vuotta sitten hän kiikutti Adinan luo turvaan pienen koiranpennun. Koiranpentu jäi Vulcanan suojiin kasvamaan ja vahvistumaan. Pentu pääsi adoptio-ohjelmaan ja sai viimein kodin Suomesta.

Tällä kertaa rouvalla oli mukanaan pentuja ”vasullinen”. Pennut hän oli löytänyt kotikulmiltaan orpoina ja hylättyinä. Rouva pitää koirista, mutta ei voi itse huolehtia niistä. Hän asuu maaseudulla vain kesäisin ja muuttaa talven tullen poikansa luo kaupunkiin.

Kaupungissa elämä on helpompaa kylmänä ja pimeänä vuodeaikana. Romaniassa maaseudulla talvehtiminen on todella rankkaa ja synkkää erityisesti iäkkäämmälle ihmiselle. Rouva halusi kuitenkin auttaa orpoja pentuja jollain tavoin. Sittenhän muisti Adinan koiratarhan, jossa oli aiemminkin vieraillut. Hän poimi pennut laakeaan leipäkoriin ja porhalsi koreineen tarhan porteille.Ja totta tosiaan, tässä ne nyt sitten ovat. Suloisia söpöläisiä, jotka pakahduttavat paatuneimmankin sydämen!

Jälleen kaikki apu on tarpeen, jotta tämä trio Söpöläiset saadaan uuden elämän alkuun. Suurin kerralla suoritettava kuluerä syntyy aina pelastustyön tässä vaiheessa. Eli silloin, kun koira tulee tarhalle. Kaikki koirat pennusta pappaan viedään eläinlääkärille tarkastusta varten. Usein tarvitaan erilaisia testia parvoa varten, loishäätöjä, erikoisvitamiineja, mahdollisia lääkityksiä, rokotuksia, sirutuksia ja puutteellisesta ravinnosta aiheutuneiden puutostilojen lääkityksiä. Lista on pitkä ja niin on usein laskukin. Laskun suuruuteen emme voi vaikuttaa, mutta sen maksamiseen voimme kaikki osallistua resurssiemme mukaisesti.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email