Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Emily

Laji

Koira

Koko

Keskikokoinen

Ikä

4 vuotta

Sukupuoli

Narttu, sterkattu

Paikkakunta

Romaniassa, Adinan tarhalla

Luonne

kiltti, hieman ujo ja fiksy tyttö

Romanialainen eläinsuojelija Adina Olteanun ja hänen eläinsuojeluyhdistys – Dina’s Angels – Pet Rescue ovat Adinan Enkeleiden tärkeä projekti. Uuden romanialaisen yhdistyksen koiratarhan on juuri rakentamassa ja silla toivotaan että Adina pystyisi tarjoamaan elämälle pelstetuille kodittomille koirille parempaa tuleivaisuutta. Elma on yksi niistä onnekaista kodittomista pennuista, jotka eläinsuojelija Adina pelasti syksyllä 2015. Yhdessä Elman kanssa pääsivät turvaan myös sen sisaret Elma ja Socks.

Luonteeltaan Emily on älykäs, rauhallinen ja kiltti koiratyttö. Emily vaikuttaa ujolta muista tarhan liikkuvista koirista ja ei haluaisi kovasti niiden kanssa leikkimään. Se myös jää ihmisen lähelle nauttimaan läheisyydestä mutta alussa on hieman ujo.

Mikäli olet kiinnostunut Emilysta, lähetäthän adoptiohakemuksen

Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Emily saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Emily on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email