Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Elsa

Laji

Koira

Koko

suurikokoinen

Ikä

01/2018

Sukupuoli

Narttu, sterkattu

Paikkakunta

Romaniassa, Adinan tarhalla

Luonne

todella älykäs, kiltti ja ystävällinen tyttö

Täällä olisi luotettava ystävä odottamassa omaa kotia. Olen nyt 5 vuotta vanha ja asunut Adina-tädin luona kaksi vuotta ja minusta on kasvanut viisas koira. Tykkään istua oman koppini päällä ja tarkkailla pihan tapahtumia. Unelmani olisikin saada oma piha. Päiväni kuluvat täällä tarhalla leikkien muiden koirien kanssa.

Olen myös hurmannut Adinan miehen Ionelin, joka käy silittelemässä minua päivittäin. Aah, se on niin ihanaa. Ihmiset sanovat, että olen sosiaalinen, hyväluonteinen ja kiltti tyttö, jonka sydän on täyttä kultaa. Jos olet vailla uskollista ystävää, niin täytä adotiohakemus ja keskustellaan lisää.

Päivitetty: 28.05.2019

“Hei ystävät siellä kaukana Suomessa, jossa meitä koiria rakastetaan perheenjäseninä. Muistatteko minut, pääsin toukokuun alussa turvaan Adina-tädin luokse Vulcanaan. Koko Olteanun perhe sanoo minusta “hyvä tyttö”, se kai on jotain tosi hyvää, koska he aina samalla hymyilevät ja silittävät hellästi päätäni 

He sanovat myös, että koska olen hyväluonteinen ja sosiaalinen, minä olisin jo valmis adoptoitavaksi – sen minä tiedän,mitä se tarkoittaa! Adoptoidulla koiralla on oma koti, oma perhe ja paljon rakkautta! Mutta ennenkuin voin löytää oman perheen ja päästä tuolle ihanalle matkalle, minun pitää vielä saada erilaisia rokotuksia ja verikoekin ottaa. Pitää kuulemma olla myös sellainen pieni mikrosiru niskassani ja oma passi tassussani.

Mutta minua vähän surettaa, koska Adina-tädillä on täällä Vulcanassa monia meitä karvakuonoja hoivissaan ja raha on tiukalla – monta ruokakuppiakin on joka päivä täytettävänä. Auttaisitko sinä Adina-tätiä ja minua hankkimaan minulle nuo tärkeät jutut?

Lämmin kiitos ja hellä koirankielen lipaisu jos voit auttaa minua” – Terveisin, Elsa 

Päivitetty: 05.05.2019

Metsiköstä turvaa hakeneena, rakennusten keskeltä, Adinan mies Ionel pelasti pari päivää sitten kiltin ja kultaisen tyttökoiran. Heti ensikohtaaminen oli koiran kanssa ystävällinen ja hyväntahtoinen, on surullista, että silti tällainen koira on hylätty. Romaniassa on valitettavasti tapana hylätä erityisesti tyttökoiria.

Jälleen yksi kodittomaksi jätetty koira kaipaisi omaa rakastavaa perhettään, sillä luonteenlaatunsa puolesta se on selvästi saanut joskus kokea perheen rakkauden ja huolenpidon. Silloin se onkin raastavinta viedä pois ja jättää avuton eläin oman onnensa nojaan.

Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Elsa saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Elsa on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email