Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Elma

Laji

Koira

Koko

Keskikokoinen

Ikä

06/2016

Sukupuoli

Narttu, sterkattu

Paikkakunta

Romaniassa, Adinan tarhalla

Luonne

älykäs, energinen ja rakastaa valtavasti ihmisiä

Romanialainen eläinsuojelija Adina Olteanun ja hänen eläinsuojeluyhdistys – Dina’s Angels – Pet Rescue ovat Adinan Enkeleiden tärkeä projekti. Uuden romanialaisen yhdistyksen koiratarhan on juuri rakentamassa ja silla toivotaan että Adina pystyisi tarjoamaan elämälle pelstetuille kodittomille koirille parempaa tuleivaisuutta. Elma on yksi niistä onnekaista kodittomista pennuista, jotka eläinsuojelija Adina pelasti syksyllä 2015. Yhdessä Elman kanssa pääsivät turvaan myös sen sisaret Emily ja Socks.

Luonteeltaan Elma on lempeä, älykäs, sosiaalinen ja leikkisä. Elma vaikuttaa hyvin uteliaalta ja kiinnostuneelta muista tarhan liikkuvista koirista ja haluaisi kovasti niiden kanssa leikkimään. Se myös jää ihmisen lähelle nauttimaan läheisyydestä mutta alussa on hieman ujo.

Mikäli olet kiinnostunut Elmasta, lähetäthän adoptiohakemuksen.

Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Elma saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Elma on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email