Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Doina

Laji

Koira

Koko

suurikokoinen

Ikä

09/2018

Sukupuoli

narttu, sterkattu

Paikkakunta

Romaniassa, Adinan tarhalla

Luonne

nuori komea ja kaunis tyttö

Romanialainen eläinsuojelija Adina ja hänen ylläpitämänsä Vulcanan koiratarha ovat Adinan Enkeleiden pääyhteistyökumppaneista. Tällä hetkellä heidän oman luona asuu jatkuvasti yli 90 pelastettua koiraa, jotka osa niistä odottavat oman kodin löytymistä. Adina Olteanu ja hänen perheensä ovat yksi näistä eläinsuojelijoista, jotka ovat omistaneet elämänsä hylättyjen koirien auttamiselle.

Päivitetty: 11.09.2018

Saimme Adinalta tarkennusta sunnuntaina pelastetuista pennuista ja hän on pelastanut siis luokseen neljä pentua. Saimme myös uuden videon, jossa näkyvät kolme pentua, neljäs pentu pelastettiin ojan pohjalta, kuten edellisen julkaisun videolla näitte. Pennut ovat päässeet nyt pesulle ja saaneet ensimmäiset loishäätönsä, jota ne todella tarvitsivatkin. Pienten raukkojen turkit vilisivät ikäviä vieraita ja mahat olivat täynnä matoja. Onneksi heidän elämänsä näyttää nyt paljon valoisammalta kuin vielä muutama päivä sitten, kiitos Adinan.

Nämä neljä pientä kaipaisivat nimiä itselleen, olisiko sinulla ehdottaa heille sellaisia? Tai haluaisitko ryhtyä kummiksi yhdelle heistä? Myös yksittäiset lahjoitukset ovat todella tärkeitä, sillä myös näitä neljää odottaa rokotusohjelman läpikäynti sekä erilaiset testit sairauksien varalta.

Päivitetty: 09.09.2018

Tässä teille esittäytyy Vulcanan kaksi uutta pientä tulokasta. Adina kuuli äänekkään ja surullisen itkun ojanpohjalta ja onneksi kuulikin, sillä ääntä seuraamalla hän löysi ojasta pienen onnettoman pennun. Samasta paikasta löytyi myös toinen pikkuinen.

Eihän Adina tietenkään voinut näitä pieniä elämän alkuja jättää vaarallisen autotien laitaan odottamaan auton alle jäämistä ja niinpä Adina perheineen päätti taas venyttää itseään ja omaa jaksamistaan pikkuisen sekä tinkiä vähistä rahoistaan sen verran, että nämä kaksi pientä saivat muuttaa Vulcanan porttien sisäpuolelle turvaan. Jokainen uusi kuono Adinan luona tarkoittaa paljon kuluja: loishäädöt, rokotukset, eläinlääkärin tarkistukset ja ruoka muun muassa. Mikäli olet kiinnostunut Doinasta, lähetäthän adoptiohakemuksen.

Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Doina saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Doina on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email