Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Crenguta

Laji

Koira

Koko

keskikokoinen

Ikä

05/2018

Sukupuoli

narttu, sterkattu

Paikkakunta

Romaniassa, Adinan tarhalla

Luonne

ystävällinen, reipas ja kaunis tyttö

Romanialainen eläinsuojelija Adina ja hänen ylläpitämänsä Vulcanan koiratarha ovat Adinan Enkeleiden pääyhteistyökumppaneista. Tällä hetkellä heidän oman luona asuu jatkuvasti yli 90 pelastettua koiraa, jotka osa niistä odottavat oman kodin löytymistä. Adina Olteanu ja hänen perheensä ovat yksi näistä eläinsuojelijoista, jotka ovat omistaneet elämänsä hylättyjen koirien auttamiselle.

“Hei kaverit! Olen Crenguta, hyvin ystävällinen, leikkisä mutta aluksi hieam ujo. Silti olen kiltti enkä tee mitään pahoja juttuja. Olen elänyt siskoni kanssa Crenguta koko ajan kadulla, joten en pahastu, jos uudessakin kodissani on minulle paljon kavereita, kunhan saan tutustua heihin rauhassa.

Kuitenkin Adina huomasi että pidän leikkiä paljon siskoni kanssa, ja tulen toimeen muiden koirien kanssa. Jos olen juuri sen ystävä, jota olet etsimässä, otathan rohkeasti yhteyttää Adinan enkeleiden porukaan ja kysy lisää minusta”.

Päivitetty: 02.09.2018

Adina ja Ionel löysivät uuden koiratarhan tontin vierestä kolme hylättyä koirapentua. Arviolta ne olivat noin kolme kuukautta vanhoja. Yksi hylätyistä pennuista löydettiin kuolleena muiden lähistöltä. Valitettavasti Adinan piha on todella täynnä koiria, eikä hän pysty näitä pikkuisia sinne pelastamaan. Ionel teki niille kuitenkin turvallisen alueen paikkaan, josta pennut löytyivätkin.

Juuri tällaisten tapausten takia uusi tarha on todella tarpeellinen, sillä lisätila mahdollistaa myös yhä useampien kodittomien koirien saamisen turvaan aitojen sisäpuolelle. Mikäli olet kiinnostunut Codrutasta, lähetäthän adoptiohakemuksen.

Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Crenguta saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Crenguta on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email