Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Creata

Laji

Koira

Koko

Keskiskokoinen

Ikä

11/2016

Sukupuoli

Narttu, sterkattu

Paikkakunta

Suomessa

Luonne

Hyvin ystävällinen, rakastaa ihmisiä valtavasti ja tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa

Romanialainen eläinsuojelija Adina ja hänen ylläpitämänsä Vulcanan koiratarha ovat Adinan Enkeleiden pääyhteistyökumppaneista. Tällä hetkellä heidän oman luona asuu jatkuvasti yli 90 pelastettua koiraa, jotka osa niistä odottavat oman kodin löytymistä. Adina Olteanu ja hänen perheensä ovat yksi näistä eläinsuojelijoista, jotka ovat omistaneet elämänsä hylättyjen koirien auttamiselle.

“Hei! Minä olen Creata Olen noin 1,8 vanha ja kasvanut jo niin isoksi, että olisin valmis muuttamaan omaan kotiin. Olen elänyt Adinan luona ihan pienestä pennusta asti. Ionel löysi minut ja muutaman muun pennun litimärkinä ja surkeina kaatosateesta ja otti meidät mukaansa ja vei suojaan.

Olen kasvanut iloiseksi ja sosiaaliseksi ja tykkään kovasti ihmisistä ja myös lapsista. Myös älykkääksi minua kehutaan, voisin siis oppia vaikka mitä temppujakin. Tulen myös loistavasti toimeen muiden koirien kanssa. Olen toisalta iloinen että minun muut sisaruket Romeo, Aida, ja Mira saivat jo omat rakastavat kodit sieltä Suomesta. Tässä minä ja siskoni Creata toivomme yhdessä että olisimme mekin yhä onnekkaita kuin ne muut.

Jos minä kuulostaisin juuri sinulle sopivalta ystävältä, otathan rohkeasti yhteyttä Adinan Enkeleiden yhmisiin ja pyytä antamaan lisätietoja miten pääsisin luoksesi” – kirjoitti itse hänestä koiratyttö Creata.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email