Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Codruta

Laji

Koira

Koko

keskikokoinen

Ikä

05/2018

Sukupuoli

narttu, sterkattu

Paikkakunta

Romaniassa, Adinan tarhalla

Luonne

aivan upea tyttö, ystävällinen ja leikkisä

Romanialainen eläinsuojelija Adina ja hänen ylläpitämänsä Vulcanan koiratarha ovat Adinan Enkeleiden pääyhteistyökumppaneista. Tällä hetkellä heidän oman luona asuu jatkuvasti yli 90 pelastettua koiraa, jotka osa niistä odottavat oman kodin löytymistä. Adina Olteanu ja hänen perheensä ovat yksi näistä eläinsuojelijoista, jotka ovat omistaneet elämänsä hylättyjen koirien auttamiselle.

“Olen Codruta, kiltti ja seurallinen keskikokoinen tyttökoira. Olen elänyt elämäni koko ajan pihalla, ja silloin kun tapasin Adina-tädin, sain uuden mahdollisuuden elämälle. Adina sanoo minusta, että pidän lapsista ja olen energinen persoona. Etsin kotia, jossa voi olla myös lapsia tai jonku karvakaveri, jonka kanssa voi viedä aikaa.

Olen myös sosiaalinen toisille koirille ja tödennäköisesti tulen toimeen myös kissojen kanssa. Jos olen juuri sen ystävä, jota olet etsimässä, otathan rohkeasti yhteyttää Adinan enkeleiden porukaan ja kysy lisää minusta”.

Päivitetty: 02.09.2018

Adina ja Ionel löysivät uuden koiratarhan tontin vierestä kolme hylättyä koirapentua. Arviolta ne olivat noin kolme kuukautta vanhoja. Yksi hylätyistä pennuista löydettiin kuolleena muiden lähistöltä. Valitettavasti Adinan piha on todella täynnä koiria, eikä hän pysty näitä pikkuisia sinne pelastamaan. Ionel teki niille kuitenkin turvallisen alueen paikkaan, josta pennut löytyivätkin.

Juuri tällaisten tapausten takia uusi tarha on todella tarpeellinen, sillä lisätila mahdollistaa myös yhä useampien kodittomien koirien saamisen turvaan aitojen sisäpuolelle. Mikäli olet kiinnostunut Codrutasta, lähetäthän adoptiohakemuksen.

Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Codruta saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Codruta on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email