Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Cindy

Laji

Koira

Koko

Pienikokoinen

Ikä

02/2023

Sukupuoli

Narttu, sterkattu

Paikkakunta

Romaniassa, Adinan tarhalla

Luonne

Energinen, erittäin rakastava ja erittäin ystävällinen

Tänään esittelemme teille Cindyn, noin 7 kuukauden ikäisen upean pikkukoiran, joka etsii innokkaasti rakastavaa perhettä ja kotia, jota voi kutsua omakseen. Cindy on jatkuva energian ja hellyyden lähde. Hänellä on leikkisä luonne ja hän on aina valmis liittymään mihin tahansa seikkailuun. Hän on loistava kumppani pitkille kävelyille puistossa tai piilosta piiloon -leikkeihin pihalla. Cindy auttaa varmasti sinua pysymään kunnossa ja hymyilemään joka päivä!

Yksi Cindyn persoonallisuuden huomattavimmista piirteistä on hänen vilpitön rakkautensa. Hän kaipaa aina huomiota ja hellyyttä ja tulee häntä heiluen ja suukkoja antaen näyttämään, kuinka paljon hän rakastaa sinua. Hän on erinomainen kumppani koko perheelle ja haluaa olla huomion keskipisteenä.

Cindy tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja on onnellinen saadessaan koiraystävän rinnalleen. Hän rakastaa myös viettää aikaa lasten kanssa ja leikkiä aktiivisesti heidän kanssaan. Hän on seurallinen ja iloinen pikkukoira, joka tuo paljon iloa elämääsi.
Jos olet rakastava perhe, jolla on jo toinen koira tai lapsia, Cindy voi olla täydellinen lisäys teille. Hän on valmis tarjoamaan koko rakkautensa ja tulemaan rakastetuksi perheenjäseneksi.

Jos olet kiinnostunut adoptoimaan Cindyn ja tarjoamaan hänelle onnellisen ja rakkauden täyteisen elämän,laita Adinan Enkeleille viestiä tai lähetä adoptiohakemus yhdistyksen verkkosivuilla.

Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Cindy saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Cindyllä on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email