Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Breaza

Laji

Koira

Koko

suurikokoinen

Ikä

09/2017

Sukupuoli

narttu, sterkattu

Paikkakunta

Romaniassa, Adinan tarhalla

Luonne

lempeä, älykäs, sopii myös perheeseen, jossa on lapsia

Breazan pelastustarina alkoi noin kaksi viikkoa sitten, kun Adina otti sen kiinni sterkatakseen. Tässä yhteydessä todettiin, että kodittoman kova elämä oli jättänyt jälkeensä siihen. Breaza on kuitenkin vastannut hyvin hoitoon ja elämä alkaa voittaa. Breaza on isokokoinen koira ja painaa jo tällä hetkellä noin 40 kg. Adinan perheen hoivissa se on alkanut luottaa siihen, että ihminen voi tuoda myös hyvää.

Päivitetty: 21.11. 2019

Eilen kerroimme teille Breazasta, joka on kokenut paljon pahaa lyhyen nuoren elämänsä. Tänään sen vointi kuitenkin sen saamasta hoidosta huolimatta huononi ja Adina oli vietävä eläinlääkärille. Koira on nyt klinikkalla ja saa mahdollisimman hyvää hoitoa. Valitettavasti tämä tarkoittaa lisää kustannuksia, joten tarvitsemme apuanne.

Päivitetty: 20.11.2019

Adinan mieltä painoi tämä arka ja nöyrä koiratyttö kyseli alueen asukkailta siitä tarkemmin. Kävi ilmi, että se oli nuoren elämänsä aikana ehtinyt synnyttää jo usemmat pennut. Kyläläiset vihasivat Breazaa sen aiheuttamien tahattomasti aiheuttamiensa ongelmien vuoksi: juoksujen aikana se sekoitti heidän uroskoiriensa pään ja samalla veti puoleensa alueelle vapaana kulkevia uroskoiria. Siksi he halusivat päästä siitä eroon ja sanoivat suoraan Adinalle, että jos se ei pian häivy alueelta, se myrkytetään tai ammutaan samalla tavoin kuin alueella jo aiemmin on ”ratkaistu” koiraongelmia.

Adina oli aiemminkin yrittänyt saada Breazaa kiinni, jotta voisi sterilisoida sen. Hän ei kuitenkaan ollut onnistunut saamaan arkaa koiratyttöä kiinni. Jos Breazan hengen aikoi pelastaa, nyt ei ollut enää aikaa hukattavaksi. Luottoeläinlääkärinsä avustuksella Adina sai paikalle henkilön, joka tainnutuspyssy (ase, jolla ammutaan kohteeseen unilääkettä sisältävä ampulli). Näin vihdoin kylän reunoja kiertävä onneton Breaza-tyttö saatiin vihdoin kiinni ja se vietiin eläinlääkärille sterkattavaksi.

Leikkauksessa kävi ilmi, että Breaza oli jälleen kerran alkuvaiheessa raskaana ja ilman tätä operaatiota maailmassa olisi pian ollut taas joukko syyttömänä syntyneitä kodittomia koiranpentuja, joiden elämä olisi ollut todennäköisesti lyhyt ja kärsimystä täynnä. Jo koetut raskaudet olivat kuitenkin heikentäneet nuoren äidin kuntoa, ja sillä todettiin myös munuaisten vajaatoiminta.

Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Breaza saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Breaza on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email