Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Billy

Laji

Koira

Koko

Pienikokoinen

Ikä

05/2021

Sukupuoli

Uros, sterkattu

Paikkakunta

Suomessa

Luonne

Ihana, iloinen ja positiivinen

Billy on nyt valmis etsimään omaa rakastavaa kotia. Pikkuinen poika on 6 kk vanha. Eläinlääkärin arvion mukaan Billy tulee olemaan aikuisena pienikokoinen ja max. 10 kg. Luonteeltaan koirapentu on aivan ihana, iloinen ja positiivinen. Lisäksi Billy rakastaa huomiota ja tykkää olla ihmisten kanssa.

Onko sinulla vapaa paikka kodissasi tälle huipulle pojalle? Jos vastaat kyllä, lähetäthän meille pikaisesti adoptiohakemuksen, kiitos.

Päivitetty: 28.10.2021

Tässä me nyt oltaisiin Billy, Bobbi, Beethoven, Brenda ja Berta etsimässä omaa kotia. Adinan mies Ionel löysi meidät tien poskesta viime keväänä. Olimme päättäväisesti matkalla jonnekin, mutta emme tienneet minne. Luultavimmin meidät oli hylätty tien poskeen, koska äitiämme ei näkynyt missään. Onneksi pääsimme Vulcanan koiratarhalle turvaan, koska Romaniassa koirat kohtaavat monia vaaroja, emmekä me pikkupennut osaa varoa vielä mitään.

Täällä Adina-tädin luona olemme nyt vahvistuneet ja ihanat koira-tädit ja -sedät ovat opettaneet meille yhtä sun toista koiran elämästä. Pentukoirille on tärkeää, että oppii hyvin koirien elekielen, että ymmärtää mitä toiset koirat sanovat ja että itse osaa myös kertoa omista tuntemuksistaan. Ollaan kuultu, että siellä Suomessa koirat pääsee kouluun ja saavat oppia paljon uusia asioita. Me oltaisiin kyllä ihan superinnokkaita oppilaita. Ollaan ihan elämän alussa ja kovasti luottavaisia ihmisen hyvyyteen.

Me ollaan kaikki 7 kuukautta vanhoja. Eläinlääkäri on arvioinut, että meistä kasvaa isona noin 10 kiloisia koiranviikareita. Ollaan rokotettuja ja sirutettuja. Saamme myös vielä ennen uuteen kotiin lähtöä ulko- ja sisäloishäädöt. Adina on tosi tarkka meidän terveydestä ja täällä joutuu säännöllisin väliajoin aina syömään niitä pahoja matolääkkeitä ja joutuu pesullekin. Ja niin, me saadaan vielä oma EU-passi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email