Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Arthur

Laji

Koira

Koko

suurikokoinen

Ikä

03/2021

Sukupuoli

uros, sterkattu

Paikkakunta

Romaniassa, Adinan tarhalla

Luonne

kiltti, seurallinen ja fiksu

Hei minä olen Arthur. Tällainen mukava nallukka, joka etsii rakastavaa kotia sieltä Suomesta. Olen elänyt koko elämäni täällä Adinan luona, pois lukien ihan ensimmäiset elinviikkoni. Meidät hylättiin siskoni kanssa kaupungin keskustaan kylmään keväiseen viimaan. Mihin tuollainen pieni pentu osaisi mennä vilkasliikenteisessä kaupungissa, ei mihinkään. Niinpä käperryimme siskoni kanssa rappusille, jossa yritimme pitää toisemme lämpiminä. Oli tosi kylmä ja olimme aivan uuvuksissa. Adelina-sisko oli sairaskin.

Adinan poika Edi löysi meidät sattumalta ja vei eläinlääkäriin. Siellä todettiin, että olimme molemmat saaneet parvo-virus tartunnan. Kaikkien ihmeeksi paranimme viikossa, kiitos hyvien lääkkeiden ja hellän huolenpidon sekä teidän suomalaisten eläinystävien, jotka autoitte Adinaa maksamaan meidän eläinlääkärilaskun.

Tykkään tosi paljon mun siskosta ja ollaan täällä tarhalla tosi paljon yhdessä. Aivan mahtavaa olisi, jos voisimme muuttaa asumaan sinne Suomeen. Adina on kertonut meille, että koska olemme tällaisia keskikokoisia koiria, meille voi olla vaikea löytää yhteistä kotia. Se olisi kyllä meidän unelma. Toisaalta jos pääsisimme asumaan vaikka samaan kaupunkiin niin voisimme nähdä toisiamme aina tulevaisuudessakin. Ollaan molemmat luonteeltamme tosi ystävällisiä niin ihmisille kuin muille koirillekin.

Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Arthur saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Arthur on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email