Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Aladin

Laji

Koira

Koko

Pienikokoinen

Ikä

07/2020

Sukupuoli

Uros, sterkattu

Paikkakunta

Romaniassa, Adinan tarhalla

Luonne

rakastava, lempeä ja ystävällinen

Tässä on Aladin, pieni keskikokoinen poika, joka on kulkenut elämänsä matkaa jo noin 2,5 vuotta. Aladin on kuin satuolennon tulo todellisuuteen – hurmaava, ystävällinen ja täysin omistautunut kaikille, jotka ovat hänelle ystävällisiä. Hänen sydämensä on täynnä rakkautta ja se kaipaa vain oikeaa paikkaa, missä se voi kukoistaa täydessä loistossaan.

Vaikka Aladin hurmaa kaikki, on hänen erityinen lempparinsa lapset. Hän heittäytyy iloisesti leikkeihin heidän kanssaan ja antaa heille uskomattoman määrän rakkautta ja iloa. Hänestä tulee nopeasti perheen nuorimpien paras ystävä ja luotettava leikkikaveri.

Aladinin mitat eivät ole massiiviset, mutta hänen sydämensä on suunnaton. Hänen pituutensa päästä häntään on noin 45 cm, korkeus noin 30 cm ja paino noin 9 kg. Hän on täydellinen koko perheelle, olipa perheesi sitten suuri tai pieni.

Jos tunnet, että Aladin voisi olla juuri se, mitä perheenne kaipaa, niin ota rohkeasti yhteyttä Adinan Enkeleihin. He antavat mielellään lisätietoja Aladinista ja auttavat sinua lähettämään adoptiohakemuksen heidän verkkosivujensa kautta.

Aladin odottaa kärsivällisesti omaa rakastavaa kotiaan, missä hän voi jakaa kaiken rakkautensa ja ilonsa. Ehkäpä juuri sinun kotisi on se paikka, missä tämä pieni ihme voisi elää onnellisen elämänsä loppuun asti.

Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Aladin saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Aladin on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.
Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email