Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Adelina

Laji

Koira

Koko

keskikokoinen

Ikä

03/2021

Sukupuoli

narttu, sterkattu

Paikkakunta

Romaniassa, Adinan tarhalla

Luonne

kiltti, ystävällinen ja oppivainen

Hei minä olen Adelina. Tällainen kohtelias ja kiltti tytön tyllerö, joka etsii rakastavaa kotia sieltä Suomesta. Olen elänyt koko elämäni täällä Adinan luona, pois lukien ihan ensimmäiset elinviikkoni. Meidät hylättiin veljeni kanssa kaupungin keskustaan kylmään keväiseen viimaan. Mihin tuollainen pieni pentu osaisi mennä vilkasliikenteisessä kaupungissa, ei mihinkään. Niinpä käperryimme siskoni kanssa rappusille, jossa yritimme pitää toisemme lämpiminä. Oli tosi kylmä ja olimme aivan uuvuksissa. Minä olin myös sairastunut.

Adinan poika Edi löysi meidät sattumalta ja vei eläinlääkäriin. Siellä todettiin, että olimme molemmat saaneet parvo-virus tartunnan. Kaikkien ihmeeksi paranimme viikossa, kiitos hyvien lääkkeiden ja hellän huolenpidon sekä teidän suomalaisten eläinystävien, jotka autoitte Adinaa maksamaan meidän eläinlääkärilaskun.

Tykkään tosi paljon mun veljestä ja ollaan täällä tarhalla tosi paljon yhdessä. Aivan mahtavaa olisi, jos voisimme muuttaa asumaan sinne Suomeen. Adina on kertonut meille, että koska olemme tällaisia keskikokoisia (15-18 kg) koiria, meille voi olla vaikea löytää yhteistä kotia. Se olisi kyllä meidän unelma. Toisaalta jos pääsisimme asumaan vaikka samaan kaupunkiin niin voisimme nähdä toisiamme aina tulevaisuudessakin. Ollaan molemmat luonteeltamme tosi ystävällisiä niin ihmisille kuin muille koirillekin. Opitaan nopeasti uusia asioita ja osataan täällä tarhalla odottaa kohteliaasti omaa vuoroamme, kun Adina jakaa ruokia.

Jos kiinnostuit minusta, niin täytäthän adoptiohakemuksen ja keskustellaan lisää voisinko minä olla sinun uskollinen ystäväsi.

Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Adelina saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Adelina on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email