Auta meitä estämään ei-toivottujen koiranpentujen kärsimys

Eläinsuojelija Adina Olteanu ja hänen perheensä pyrkivät järjestämään resurssiensa puitteissa mahdollisimman monia koirien sterilointeja Vulcanassa. Kodittomien koirien elämän helpottamisessa ovat steriloinnit tehokas tapa.

Eläinsuojelija Adina Olteanun pitkän ajan tavoitteena on, että merkittävä osa alueen kodittomista koirista olisi steriloituja. Yhdessä Adinan kanssa yhdistyksemme pyrkii muokkaamaan ilmapiiriä niin, että paikalliset eivät enää hylkäisi koiriaan teiden varsille, kaduille, roskiksiin jne. Tiedämme, että haaste on suuri, mutta uskomme, että pienimuotoisetkn sterilointiprojektit auttavat – erityisesti niitä narttukoiria, joiden ei enää tarvitse synnyttää aina vain uusia ja uusia pentuja teiden varsille ja kaatopaikoille. 

Tavoittenamme on myös auttaa steriloimaan vähävaraisten Vulcanassa asuvien perheiden koiria, jotta ne eivät enää synnyttäisi uusia ei-toivottuja pentueita kärsimään. Jokainen steriloitu koira vähentää omalta osaltaan kärsimystä maailmassa. 

Lisäksi Adinalla on tällä hetkellä omassa koiratarhassa lähes 140 pelastettua koiraa ja 20 niistä tarvitsee nopeasti sterkata. Haluatko omalta osaltasi olla mukana vähentämässä tätä kärsimystä? Tue sterilointiprojektejamme Romaniassa. 

Osallistu sterilointiprojektiin lähettämällä avustuksesi suoraan Adinan romanialaiselle eläinsuojeluyhdistykselle pankkitilille seuraavasti: 

Saaja: ASOCIATIA DINA’S ANGELS PET RESCUE 
Pankkitili: RO27 UGBI 0000 4420 1178 1EUR 
Cod Swift: UGBIROBU (EU- ja ETA-maista maksettaessa) 
Osoite: Vulcana Pandele, Romania 

tai PayPalin kautta: 
Paypal: olteanu.eduard5@gmail.com 

Lämmin kiitos sinulle Adinan enkelien ystävä, joka olet mukana tärkeän asian tukemisessa!

Jaa tämä sivu ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email